zondag 13 mei 2012

11-Merentocht 2012

Vandaag de 11-Merentocht gefietst, een afwijkende dag dat wel maar hierdoor konden we vandaag met de mannen uit Leeuwarden fietsen. We starten zo tegen half acht, wat mij opviel was dat het druk was en dat voor `n zondag. Kwam misschien ook wel door het weer.
De eerste 60 kilometers waren tegen tienen genomen, Doordat we door ons dorp komen met de 11-Meren ligt het voor de hand daar ook de koffie/thee te nuttigen. Na de verwennerij van de inwendige mens de route vervolgd. In Warns hebben we zo rond de klok van 12 uur een kop soep genomen wat wel lekker was, even wat hartigs doet het altijd goed.
Hierna voor de wind richting Workum via het Heidenschip. Via Parrega richting Oudega waar we werden getrakteerd op een blikje Aquarius. Hierna de laatste 18 kilometer naar Sneek. Net na Oudega werd ik nog even op mijn rug getikt, het bleek een renner van wielervereniging Workum te zijn ''jullie waren 2 week geleden toch ook op Urk met de Tulpenronde''?? ehhhh....ja! Oh jij had pech met je velg? Ja klopt, krijg `n nieuwe....bleek het iemand te zijn die we gesproken hebben op Urk toen ie met pech uitgevallen was. Wat is de wereld ook klein maar nog meer blijkt het maar weer `s de sfeer en cultuur van het wielrennen te zijn, geweldig, daar doen we het voor.
Aangekomen in Sneek kunnen we terug kijken op en geslaagde rit en dag met de jongens uit Leeuwarden, bedankt!

Controle Oosterzee

Koffie en thee moment

Warns

Peter en Klaus, aankomst Sneek

1 opmerking:

  1. Perfect mooie dag mannen!
    En zo te lezen hebben de meeste mensen op zondag gefietst want za. vondt ik het redelijk rustig. Waarschijnlijk allemaal om moederdag te ontvluchten. Wie heeft bij jullie trouwens het ontbijt op bed nou geregeld voor moeders?? ..:-).

    BeantwoordenVerwijderen