maandag 24 december 2012

Terug en vooruit blikken

Terug kijkend op 2012 moeten we concluderen dat we minder kilometers hebben gefietst dan dat eigenlijk op de planning stond. Het voorjaar begon zeer nat, er viel veel regen waardoor we toch al in het begin achterliepen op schema.
De tochten: Veluvia,Hatersevennen en de Tulpenronde spanden wel de kroon, Regen, wind en kou overheersten waardoor het net een Vlaamse klassieker leek.

Na regen komt zonneschijn. De Elfmerentocht op 13 mei en de Elfstedentocht op 28 mei werden met mooi weer verreden. De Elfstedentocht was een bijzondere, dit jaar werd het 100 jaar jubileum gevierd, speciaal want dit maak je nooit weer mee. Voor Jordi was het de eerste keer dat hij boven de 200 km ging rijden. We zijn om 7 uur vertrokken en met ruim een uur pech vertraging waren we om 7 uur s'avonds weer binnen. Een mooie belevenis die in 2013 vervolg krijgt.


De zomervakantie werd weer gehouden in het schone Limburgse en we hadden onze zinnen gezet op de topper van het jaar de Géants Des Ardennes (de reuzen van de Ardennen) Op de dag zelf was het de warmste dag van het jaar, 36 graden. In Luik was de start en voerden ons door de prachtige Ardennen. We hadden gelukkig gekozen voor de 100 km en bijna 1700 hoogtemeters want in deze warmte was het flink afzien. Terugkijkend was het een hele mooie tocht en hij staat zeker ook op de agenda van 2013.

In het najaar hebben we de bijeenkomst van de Vacansoleil gehad. Hier weer een schitterende dag mogen meemaken en super gefietst met de renners. 


Last but not least hebben we onze Bulls en Batavus ingeruild voor een Jan Janssen Eclypse en een Jan Janssen Tour de France, vanaf nu gaan we door het leven als '' Janssen & Janssen'' Het voorjaar mag nu wel beginnen, onze agenda is weer gevuld.

Namens ons wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2013 toe!


2 opmerkingen: