zondag 16 oktober 2011

Bike Motion 2011

Als wielerliefhebbers die we zijn moet je natuurlijk op de grootste fietsbeurs van de Benelux geweest zijn, gister was het de dag. Nadat we vroeg uit de veren waren gegaan en de nodige ochtend rituelen hadden gedaan was het om half negen tijd om te rijden, op naar Utrecht. Vorig jaar waren we wat later op de dag en dat betekende voor dat we überhaupt in de jaarbeurs waren eerst al een uur in de file hadden gestaan, dat wilden we dit jaar voorkomen. We kwamen dan ook mooi op tijd aan en konden klokslag 10 uur de beurs op.
Er waren een paar stands die we op het verlanglijstje hadden staan, o.a.nl.: LiveStrong - Shimano - NTFU - Bulls  en we hoopten Jan Janssen te zien, vorig jaar hadden we hem al ontmoet en een tijdje mee gesproken alleen de foto die toen gemaakt was is ter ziele gegaan. Om een verhaal kort te houden, toen we de parkeergarage van de jaarbeurs inreden zagen we Jan Janssen al lopen dus die ontmoeting zou zeker doorgaan. Eenmaal op de stand van Jan Janssen aangekomen was hij zo vriendelijk om ons even te woord te staan. Een erg vriendelijke man die niet verlegen zit om een woordje en jonge mensen zoals Jordi weet te motiveren om vooral door te gaan met fietsen en sporten in het algemeen, sterker nog, bij het afscheid nemen van elkaar zei Jan dat als Jordi in de toekomst de Tour zou gaan winnen hij een fiets cadeau krijgt ;-) en dat we maar `s in Hoogerheide moesten komen kijken bij hem op het bedrijf, de koffie stond wel klaar!

Bij Livestrong was het de bedoeling om (reserve) polsbandjes te kopen, zo`n 2 jaar geleden hadden we via internet al polsbandjes gekocht maar tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan te komen dus was dit een mooie kans om via de beurs een polsbandje te regelen. Wij ondersteunen hiermee de wereldwijde aanpak van kanker, want opgeven is geen optie!

Natuurlijk is het ook van belang om kwf Nederland te ondersteunen!





Na vele stands te hebben bekeken kwamen we Jack Liemburg, een Gelderse kunstenaar, tegen. Hij maakte op de beurs geweldige schilderijen over de fietssport en merken in het algemeen.
De collectie deed meteen denken aan werken van Herman Brood en Lucebert.
Zeer kleurrijke, grote linnen schilderijen vertellen het bijzondere gevoel van de fietssport.
Prachtig!!




Na zo`n 4 uren hebben vertoefd op de beurs hadden de voeten het wel gehad en was het tijd om huiswaarts te keren, moe maar voldaan kwamen we thuis met zakken vol brochures, stickers en andere goedbedoelde rommel.....een echte beursdag dus!
Nu uitkijkend naar volgend weekend, de uitnodiging van Vacancesoleil clinic!

2 opmerkingen:

  1. Bij Jan Janssen op de koffie! Hoe cool is dat dan? Ben zelf zaterdagochtend ook nog even met zwager en buurman op BikeMotion geweest. Idd errug leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou had ik dat geweten Johan dan hadden we elkaar kunnen ontmoeten!

    BeantwoordenVerwijderen