zaterdag 3 maart 2012

Krokustocht Roden

Vandaag stond de eerste tocht op de planning, de krokustocht in Roden georganiseerd door WTC Roden. We waren op tijd, net over half negen, Geert (clublid) stond al te wachten. De start was om negen uur dus tijd genoeg om de fiets e.d. in orde te maken, in te schrijven en nog snel een bakje te doen.
In de Sportschool waar vandaan werd gestart was `t behoorlijk druk, later bleek dat er een opkomst van 125 deelnemers was. `N behoorlijke opkomst voor een voorjaarstocht.
De tocht ging van Roden naar Steenbergen om te stempelen in Donkerbroek. Daar aangekomen was het zo`n beetje een zoete inval van diezelfde 125 renners die allemaal een stempel maar ook een bakje koffie wilde, je begrijpt dat ze tot buiten aan toe in de rij stonden te wachten, kunnen ze daar nu echt geen rekening mee houden zou je zeggen??
Na de koffie richting Wijnjewoude, Bakkeveen om zo weer terug te rijden naar Roden. Een leuke voorjaarstocht, niet al te moeilijk, gewoon om er weer in te komen en blije wielergezichten te zien, het seizoen is officieel geopend!!

Geert en Jordi, klaar voor de start!
Gezellige drukte bij aanvang


Geen opmerkingen:

Een reactie posten