dinsdag 13 september 2011

Vacansoleil-DCM uitnodiging


Eerder dit jaar had Jordi contact gehad met Vacansoleil-DCM en via dit contact was ie aangemeld, op zich leuk, hij wordt op de hoogte gehouden met nieuwtjes, kreeg een presentatiegids etc-etc.

Maar gister was het anders, hij heeft van Vacansoleil een uitnodiging gekregen om in oktober deel te nemen aan een clinic in Valkenburg, nu wil het geval dat het op zijn verjaardag valt, ''dan maar geen verjaardag'' was de reactie '' ik wil eraan meedoen''!
Leuk natuurlijk maar hoe komt een jongen van 14 met z`n racefiets in Zuid Limburg, juist, met z`n vader! Na contact te hebben gehad met Vacansoleil mag ook vaders mee en deelnemen. Joehoeeeee.....

We gaan o.a. deelnemen aan een wielerclinic door het heuvellandschap van Zuid Limburg onder begeleiding van de Vacansoleil-DCM renners dit alles georganiseerd in het AmstelGoldrace Experience te Valkenburg.
Nu moeten we alleen nog even onderdak regelen maar dat moet zeker goed komen gezien we afgelopen zomer daar ook waren voor de vakantie en dus enige kennis hebben.
We houden jullie op de hoogte!

4 opmerkingen:

  1. Mooi man, net als in een snoepwinkel, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Siep; gaat zeker goed komen! maar hoe gaat het met je Siep?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hardstikke leuk mannen. Dat wil ik ook wel op mijn verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dat wordt een superverjaardag, een dag om nooit meer te vergeten!! Misschien kan Wout Poels de kaarsjes uitblazen! En Johnny lang zal hij leven zingen...nou dat laatste is denk ik beter van niet :)

    BeantwoordenVerwijderen