zondag 3 juli 2011

Harde wind

Harde wind dat was `t zeker! Vandaag zaten we om half negen op de fiets, richting Leeuwarden om daar `n bak koffie te nuttigen bij opa en oma om vervolgens weer terug naar Lemmer te rijden.
Het leek vanuit huis wel mee te vallen met de wind maar eenmaal buiten het dorp te fietsen bleek de wind toch zeker kracht 5 te hebben en volgens ons misschien wel in het merengebied uitschieters naar 6!
We hadden besloten het niet te moeilijk te maken qua route, één richting heen en dezelfde terug. Even `n paar plaatsnamen: Lemmer - Joure - Oudeschouw -  Reduzum - Leeuwarden.
De heenweg, hadden we vol in de wind, het bakje koffie kwam dus goed van pas ;-) Mijn schouder hield het prima, wat voor mij een goed teken is en dus echt weer volle bak kan rijden.
Zoals gezegd gingen we na de koffie weer dezelfde route terug en nu voor de wind, heeeerlijk! Het ging dan ook voorspoedig met hier en daar een verkeerslicht die niet op groen wilde springen en een paar bruggen tegen, kwamen we na zo`n 4.30 uur weer thuis met een voldaan gevoel.
We kunnen weer volop fietsen Yea!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten