zondag 15 januari 2012

1ste rit van 2012

En zo fiets je zomaar op 15 januari 2012 op een zonnige zondag je eerste kilometers van het seizoen. Het leek vandaag wel voorjaar, een heerlijk zonnetje, fluitende vogels en hier en daar kwamen we de narcissen al in bloei tegen.Het moet niet raarder worden!!
Eigenlijk moet het vriezen, sneeuwen, autoruiten krabben, de kachel hoog opstoken, kortom winter...
Desalniettemin toch heerlijk gesport vandaag al is het wel weer even wennen om je zadel op plaatsen te voelen waar het liever niet voelt maar goed dat is een kwestie van regelmatig kilometers maken en dan komt dat wel goed.

Vandaag toch ook veel mederenners tegen gekomen, heeft iedereen de lentekriebels? soms moeten we zoeken om renners maar vandaag leek `t wel of ze overal tevoorschijn kwamen, met 10en tegelijk!Heerlijk die eensgezindheid.
Het leuke is altijd in het begin van het seizoen dat als je ''collega`s`` tegenkomt er altijd gegroet wordt, veel later in het seizoen is dat wel afgelopen over het algemeen.

Vandaag een rondje Meren gedaan.

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je eerste rit! En dat er nog maar vele mooie volgende mogen dit jaar..:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een goed begin is t halve werk: veel gezonde kilometers verder nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mannen bedankt! Hetzelfde geldt ook voor jullie natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lees het wel jullie zijn alweer druk bezig. Zelf moeten wij er nog ff tijd voor maken, heb het druk op het werk en anja zit nog met haar school. Maar ook wij gaan weer voor de 11meren en 11stedentocht. Succes met mannen en we houden jullie in de gaten.\\

    BeantwoordenVerwijderen